Vacature Projectmanager / Consultant

EMIC (European Market Intelligence Center) is een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in het verbeteren van de klantreis van organisaties over de branches heen. Overal waar een (potentiële) klant binnenkomt, daar zijn wij! De focus ligt hierbij op klantbeleving en commerciële klantgerichtheid.

Mede door de groei zijn wij op zoek naar een aanvulling op ons enthousiaste en ondernemende team. Onze nieuwe aanwinst zal onder andere verantwoordelijk zijn voor zijn/haar eigen klantreis onderzoeken van A tot Z, en hierbij partner worden voor onze klanten in het verbeteren van hun klantreis. Je kruipt in de huid van een consultant.

Leerdoelen:

Het zelfstandig runnen van jouw projecten met opdrachtgevers, het organiseren van evenementen in samenwerking met jouw collega’s, het coördineren en ondersteunen van collega’s, organisatorische vaardigheden ontwikkelen, samenwerken, omgaan met verschillende belangen en eenvoudige conflicten oplossen, delegeren en meedenken met social media en online marketingcampagnes.

Taken:

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf maximaal te ontwikkelen op het gebied van projectmanagement. Je gaat werken bij een Rotterdamse organisatie met korte lijnen binnen een open, hecht en ondernemend team. Jouw eigen inbreng waarderen wij van harte en ambities worden gestimuleerd! Ook doorgroeimogelijkheden horen hierbij.

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor meerdere projecten rondom klantgerichtheidsonderzoeken. Daarbij kun je onder andere denken aan het opzetten, uitvoeren en afronden van onderzoeken voor verschillende opdrachtgevers, het uitbrengen van adviezen rondom klantgerichtheid, het organiseren van onze evenementen, het uitvoeren en analyseren van mystery calls, het opzetten van marketingprojecten en meer.

Eisen:

Doorzettingsvermogen, nauwkeurig, oog voor detail, analytisch vermogen, communicatief sterk, ondernemend, vaardig in timemanagement, proactief, klantgericht en sociaal. Een commerciële feeling is een pré.

 

Herken jij jezelf in bovenstaande tekst? Neem dan contact op met:

Naam: Maarten Colijn

Telefoonnummer: 010 – 303 22 72

E-mail: m.colijn@professionalcapital.nl

Start typing and press Enter to search