Junior sales/accountmanager (32-40 uur)

EMIC is op zoek naar een ambitieuze, creatieve, commercieel en prestatie gedreven Junior Sales/ Accountmanager die klantgerichtheid en klantbeleving erg belangrijk vindt op B2B niveau!

Heb jij 1 tot 3 jaar werkervaring en ben jij op zoek naar een mooie uitdaging in de sales? Beschik jij over overtuigingskracht om jouw passie over te dragen? En ben jij in staat om verantwoordelijkheid te nemen voor het uitbouwen van ons klantenbestand? Laat jij jezelf niet uit het veld slaan door een tegenslag, maar zie jij dit als een kans om iedere dag beter te worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
EMIC is een onderzoeksbureau voor klantgerichtheid, klantbeleving en discriminatieonderzoeken. Daarnaast bieden wij sales en klantgerichtheidstrainingen aan. Wij helpen bedrijven om de customer journey in kaart te brengen door middel van o.a. mystery analyse, waardoor bedrijven erachter komen waar hun opportunity cost liggen en hun klantgerichte verbeterpunten.

Hier kom jij te werken
Als Sales, vertegenwoordig je EMIC en verkoop je onderzoeken en trainingen aan (nieuwe) klanten. Je streeft hierbij naar optimale verkoopcijfers. Dit gebeurt door bijvoorbeeld het houden van verkoopgesprekken met (potentiële) klanten doormiddel van acquisitie. Zo is de Sales verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten. Hierover rapporteer je en spar je samen met de Sales Director. Naast het bezoeken van klanten, stel jij op maat offertes op, maak jij een accountplan, houd jij het CRM-systeem bij met belangrijke informatie, help jij mee met het bedenken en uitvoeren van marketingacties en voer jij mystery calls uit!

Dit ben jij:

 • Je hebt 1 tot 3 jaar werkervaring in de sales.
 • Creatief om met de juiste persoon in gesprek te komen.
 • Gedreven, klantgericht en flexibel. Je voelt haarfijn aan waar klanten tegenaan lopen.
 • Je bent secuur in het vastleggen van informatie.
 • Je hebt een sterke persoonlijkheid en bent communicatief vaardig.
 • Je bent geïnteresseerd in klantgerichtheid en klantbeleving.
 • Woonachtig in de omgeving Barendrecht en in het bezit van rijbewijs B.

Dit bieden we jou:

 • Een marktconform salaris met bonuscomponent.
 • Trainingsmogelijkheden.
 • Een telefoonabonnement en laptop, zodat je goed in contact kan staan met klanten.
 • Gebruik van een zakelijke leaseauto bij klantbezoeken.
 • Pensioenopbouw.
 • Een losse werksfeer binnen een jong en ambitieus team.

Klinkt dit goed? Stuur dan snel je cv naar c.mastenbroek@professionalcapital.nl en wellicht zien we je straks bij ons op kantoor voor een leuk kennismakingsgesprek met een goede kop koffie of thee. Heb je vragen? Neem dan contact met Caroline Mastenbroek via +31 6 39 77 71 57.

Start typing and press Enter to search