emic_logo_final

Wij helpen jou met het (door-) ontwikkelen op het gebied van klantgerichtheid, klantvriendelijkheid en  klantbeleving. Een hoger niveau op deze vlakken zorgt voor een hogere klanttevredenheid en voorkomt daarmee omzetderving.

EMIC is een dochteronderneming van Professional Capital, Internationaal Sales & Account Management Instituut.  EMIC verricht sinds 2004 metingen en onderzoeken op het gebied van klantgerichtheid en klantbeleving voor organisaties in verschillende branches. Het contact tussen medewerkers/verkopers en bestaande en potentiële klanten wordt tijdens deze onderzoeken geanalyseerd, zowel telefonisch als via e-mail contact of via website contact. Het startpunt van de metingen wordt gevormd door de belangen en doelstellingen van de opdrachtgever. Alle metingen zijn maatwerk.

EMIC is objectief en onafhankelijk en heeft geen ander belang dan de waarheid. De onderzoeksgegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.

De resultaten van de onderzoeken dienen als een positieve coachingstool voor management en directie om de betreffende medewerkers en daarmee de organisatie naar een hoger niveau te tillen op het gebied van klantgerichtheid en klantbeleving.

het team

Druk op de foto van onze medewerkers om meer te weten te komen over onze toppers!

 • Maarten Colijn Mede-eigenaar

  “Ik heb een passie voor de historie achter personen en gebeurtenissen.”

  Maarten is de mede-eigenaar van EMIC en eindverantwoordelijk voor de commerciële kant van de organisatie.

 • Willem Verbeke Mede-eigenaar

  “Leren doe je heel je leven.”

  Willem is de mede-eigenaar van EMIC en het wetenschappelijke brein achter het EMIC Customer Focus Model™ waarop de klantgerichtheids- en klantbelevingsonderzoeken gebaseerd zijn. Hij heeft een gezonde drang om altijd te blijven ontwikkelen en verbeteren.

  www.willemverbeke.nl

 • Monique Schepers Management assistent

  Monique Schepers is management assistent bij Professional Capital en EMIC en ondersteunt het management team.

 • Nico Emons Marketeer

  “Ik benader potentiële klanten en doe dat in de stijl van EMIC: kort en krachtig!”

  Nico is marketeer bij EMIC en benadert potentiële klanten via telefonische marketing.

 • Fayaaz Samsoedien Accountmanager

referenties

Start typing and press Enter to search