Caroline MastenbroekProject Manager & Business Development

Over Caroline

In de afgelopen jaren ben ik veel in contact gekomen met diverse klanten in de toeristische branche. Ik ben namelijk begonnen met studeren aan de Hotelschool. Hierbij heb ik mijzelf verdiept in de wereld van de Leisure & Hospitality, waarbij ik verschillende stages heb gelopen onder andere bij Landal GreenParks, Optisport en Zinc. Events & Leisure. Ik kwam er al snel achter dat ik het contact met klanten erg leuk vind en dat klanten belangrijke spelers zijn voor een onderneming. Door deze interesse wilde ik mijzelf hierin verder verdiepen. Hierdoor besloot ik verder te gaan studeren aan de Breda University of Applied Sciences en heb ik de opleiding Management Toerisme gevolgd.
Tijdens deze studie heb ik verschillende onderzoeken uitgevoerd voor bedrijven in de toeristische branche. Hierbij ben ik veel bezig geweest met customer journey, CRM, productiviteit, (online-) marketing en bedrijfscommunicatie. Welke reis leggen klanten af, hoe kan je de klanten voorzien in hun wensen en behoeften, hoe kan je hierop inspelen, hoe kan je klanten aan je bedrijf binden en hoe kan alles zo productief mogelijk lopen. In de toeristische sector speelt de klant een belangrijke rol, omdat de klant eraan bijdraagt of een concept slaagt en een succes blijft. Ik ben van mening dat de klant buiten deze sector ook erg bepalend is voor een onderneming. Klanten verwachten vaak een persoonlijke benadering, toegespitst op hun specifieke wensen en behoeften. Voor ondernemingen is het belangrijk om deze motieven te bekijken, zodat ze hun klanten begrijpen.
Bij EMIC ga ik aan de slag als projectmanager, door gebruik te maken van het EMIC Customer Focus Model™. De kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie ga ik gebruiken bij het opzetten, uitvoeren en analyseren van de onderzoeken naar klantgerichtheid. Op basis hiervan ontwikkel ik voor elke klant een passend advies voor meer nieuwe en tevreden klanten bij hun eigen onderneming als resultaat.
Verder woon ik in het mooie vestingstadje Willemstad waar ik graag een rondje loop langs het Hollands Diep en een terrasje pak. Daarnaast ben ik ook vaak te vinden in Breda of Rotterdam om gezellig iets te doen met vrienden. Ook fitness ik een aantal keer per week. Ik vind het heerlijk om mijn energie erin kwijt te kunnen en mijn hoofd leeg te maken.

contactinformatie

Mobiel: 06 39 77 71 57
E-mail: c.mastenbroek@professionalcapital.nl

Start typing and press Enter to search