Elco van den BerkAccountmanager

Over Elco

Tijdens mijn tijd op de middelbare school merkte ik dat ik het vak economie steeds interessanter ging vinden. Mijn doel was niet alleen het halen van voldoendes, ik wilde er ook echt alles van weten! Mede door deze passie heb ik besloten om in 2009 een opleiding als Junior Accountmanager te gaan volgen. Nadat ik deze studie netjes heb afgerond was de opleiding Commerciële Economie op Avans Hogeschool in Breda voor mij een logisch en vooral leuk vervolg om mezelf nog beter te ontwikkelen op het gebied van commercie.

Mijn passie voor klanttevredenheid is ontstaan in de jaren tijdens en na mijn HBO studie. Omdat ik continu werkzaam ben geweest in commerciële functies leerde ik verschillende manieren kennen in omgang met klanten. Het was leuk en interessant om te zien welke manieren van communiceren en handelen, klanten wel of juist géén goed gevoel gaven. Ik ben mezelf hierin gaan verdiepen en heb medewerkers van bijvoorbeeld contactcenters geholpen en getraind om klanten de best mogelijke ervaring met ‘de leverancier’ te laten beleven. Vanwege deze interesse past een bedrijf als EMIC ook perfect bij mij!

Naast het werk als accountmanager probeer ik in mijn vrije tijd zo veel mogelijk leuke dingen te doen. Door te fietsen op een racefiets maak ik mijn hoofd lekker leeg en kun je even ontsnappen aan de dagelijkse (leuke) drukte met klanten, op de weg en op kantoor.  Daarnaast is in het weekend een biertje op het terras in de zon van harte welkom!

contactinformatie

Mobiel: 06 11 09 49 23
E-mail: e.vandenberk@professionalcapital.nl

Start typing and press Enter to search