Jantine van HovenBusiness Development

Over Jantine

Hoe consumenten producten en diensten afnemen is iets wat mij al sinds de middelbare school interesseert. De gehele Customer Journey van potentiële naar loyale klant in bijzonder. De keuze om Commerciële Economie te gaan studeren aan de Hogeschool Rotterdam was voor mij dan ook een logische stap. Na afronding hiervan zocht ik extra verdieping in het vakgebied van marketing en ben ik de master Marketing Management begonnen aan de Universiteit van Tilburg. De ‘hoe’ vraag veranderde naar de ‘waarom’ vraag en ik heb veel mogen leren op het gebied van onderzoek.

Daarnaast heb ik tijdens de master mogen leren waarom klantverwachtingen belangrijke aspecten zijn die ten grondslag liggen aan de klanttevredenheid. Hier ga ik mee aan de slag als projectmanager bij EMIC, door gebruik te maken van het EMIC Customer Focus Model™. Mijn marketingkennis zal ik gebruiken bij het opzetten, uitvoeren en analyseren van onderzoek naar klantgerichtheid, met een advies voor meer nieuwe tevreden klanten als resultaat.

Als geboren en getogen Rotterdammer woon ik momenteel in Breda, waar ik in mijn vrije tijd regelmatig op het terras te vinden ben. Daarnaast sport ik graag, in het bijzonder doe ik minstens één keer per week aan yoga. Ook kun je mij erg blij maken met een goed boek.

contactinformatie

Mobiel: 06 14 94 05 50

E-mail: j.vanhoven@professionalcapital.nl

Start typing and press Enter to search