Jin HilgersSalesmanager

Over Jin

“Doe dingen met een goede reden, het komt altijd van 2 kanten en waar gaat het echt om in het leven?!” zijn mijn lijfspreuken. Met deze instelling houd ik mijzelf scherp, kijk ik naar de diepere betekenis, blijf ik trouw aan mijzelf en kan ik beter relativeren.

Op mijn 4e ben ik geadopteerd uit Zuid-Korea en als kind had ik daar nooit geleerd om te spelen. Op de eerste dag op de kleuterschool in Nederland kreeg ik daarom maar een emmertje sop om de kastjes te boenen en daar was ik blij mee. Die werkersmentaliteit heb ik nog steeds; er is altijd wel wat te doen, mentaal of geestelijk, dus ik kan ook slecht stil zitten of nergens aan denken. Bovendien wil ik ook altijd de beste en de snelste zijn en het liefst alles te gelijk doen. Soms kan ik hierdoor veel bereiken, maar ik moet ook waken om de juiste balans te houden. Mijzelf dus blijven herinneren aan de 2 kanten; inspanning-ontspanning, dag-nacht, yin-yang etc. Daarom gun ik mijzelf gelukkig ook heerlijke relaxmomenten waarin ik, samen met mijn mooie man, houd van het bourgondische leven, lekker koken, terrasjes hangen, wijntjes en biertjes drinken, gezelligheid met vrienden, creatief bezig zijn met dingen maken of interieurstyling.

Na mijn studie Communicatie heb ik voornamelijk verschillende commerciële functies in verschillende branches bekleed. Bij EMIC ga ik met veel zin en energie mij focussen op de sales, om de meerwaarde van klantgerichtheid bij nog meer klanten onder de aandacht te brengen. Daarnaast zal ik het team begeleiden en motiveren om het beste uit zichzelf te halen, zodat zij elke dag met een glimlach naar hun werk kunnen blijven gaan. Want klanttevredenheid is natuurlijk ook zeker bij je collega’s, je interne klanten, een belangrijk streven! Hoe mooi is het om mijn eigen verwachtingen, die van mijn collega’s en die van de klanten te kunnen overtreffen en te gaan voor dat ‘wow-effect?!

contactinformatie

Mobiel: 06 23 15 38 94
E-mail: j.hilgers@professionalcapital.nl

Start typing and press Enter to search