Maarten ColijnMede-eigenaar

Over Maarten

In mijn tienerjaren werkte ik in een campingsupermarkt in Zeeland, het was toen al erg leuk om met klanten en verkoop bezig te zijn. In mijn studietijd in Rotterdam was is vertegenwoordiger voor Hewlett-Packard, waarna ik op mijn 21ste werd gevraagd als manager van het Instituut voor Sales en Account Management. Samen met Willem Verbeke hebben we dit in 3 jaar ongeveer 2 keer zo groot gemaakt. In 2004, net na mijn afstuderen, zijn Willem en ik Professional Capital begonnen. Sinds die tijd ben ik dus ondernemer, erg leuk!

Binnen EMIC ben ik met Willem Verbeke de ondernemer. Waar Willem de kennisontwikkeling doet, doe ik de business kant. Ik kijk met de commerciële mensen naar de commerciële resultaten en help om deze te halen. Ik bezoek klanten en potentiële klanten samen met onze mensen en maak vertalingen tussen onze content en de commercie. In de basis geef ik veel vrijheid aan onze mensen, dat vinden onze collega’s het leukste!

Sinds de start van Professional Capital en EMIC heb ik een passie voor klantgerichtheid. Het is gaaf om de klantgerichtheid in België en Nederland naar een hoger plan te trekken door middel van onze content. Als ondernemer is het een passie uit het niets een bedrijf neer te zetten. Dit hebben we met sales training gedaan en nu succesvol met EMIC. Een bedrijf van de grond laten komen is heel moeilijk. Daar zie ik de uitdaging. Verder ben ik gek op goede restaurants en houd ik van golf. Met name het mentale van dit spelletje spreekt me erg aan, in combinatie met bewegen.

contactinformatie

Mobiel: 06 24 67 02 34
E-mail: m.colijn@professionalcapital.nl

Start typing and press Enter to search