Monique SchepersManagement assistent

Over Monique

Tijdens mijn kinderjaren had ik als droom om onderwijzeres te worden. Na het afronden van de middelbare school wilde ik eigenlijk graag gaan werken en geld gaan verdienen (winkelen is namelijk mijn hobby). Ik ben gaan solliciteren en aangenomen als  secretaresse bij een Amerikaans waterbehandelingsbedrijf. Uiteindelijk ben ik meegegroeid met het bedrijf en hier 35 jaar werkzaam geweest.

Na een reorganisatie kwam mijn functie te vervallen en heb ik mij bezig gehouden met het opzetten van een bed & breakfast en een cursus voor nagelstyliste.

Na verloop van tijd begon ik het secretariele bestaan toch te missen en viel mijn oog op een bericht in LinkedIn dat Professional Capital op zoek was naar een Management Assistente. Bij mijn vorige werkgever hebben wij een training georganiseerd samen met Professional Capital dus was het bedrijf niet helemaal onbekend bij mij. Binnen een week was alles rond en ben ik begonnen bij dit leuke bedrijf.

4 jaar geleden heb ik Rotterdam verlaten en woon ik samen met mijn man met heel veel plezier in de Hoeksche Waard. In mijn vrije tijd loop en winkel ik graag. Verder hou ik van een lekker hapje eten met een goed glas wijn.

contactinformatie

Mobiel: 06 51 73 78 18
E-mail: m.schepers@professionalcapital.nl

Start typing and press Enter to search