Wesley StokkersManager

Over Wesley

Afgestudeerd als Grafische Vormgever aan het Grafisch Lyceum in Utrecht, ben ik na mijn studie al snel iets anders gaan doen. In het klantcontact en de klantreis naar een persoonlijke huisstijl voelde ik mij helemaal thuis. Alleen haalde ik geen plezier meer uit de grafische uitvoering van de projecten. Met die reden ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en werkzaam geworden als verkoopadviseur bij KPN.

Na 4,5 jaar ervaring in de sales voor telecombedrijven zoals KPN, Huawei en Motorola, vond ik het tijd om mijn kennis over sales anders in te zetten. Om mij heen hoorde ik veel verkopers gesloten openingsvragen gebruiken, en te weinig focus hebben op een sterke klantreis. Al snel ging ik verder met het trainen van mijn collega’s. Het gaf mij veel energie om te zien hoe sterk de salesvaardigheden van mijn collega’s zich ontwikkelden.

Maarten Colijn ben ik al eens eerder tegengekomen toen ik zijn cursussen Sales & Accountmanagement volgde. Anderhalf jaar later kwam EMIC op mijn pad. Het bedrijf met passie voor klantgerichtheid, klantbeleving & sales, voor mij het perfecte plaatje dus!

Als manager van EMIC ben ik verantwoordelijk voor het projectteam. Ik zorg ervoor dat het team met plezier naar hun werk gaat en ik motiveer hen om het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast houd ik mijzelf bezig met financiële zaken, marketing en sales.

Naast mijn drive om te werken en mijzelf te blijven ontwikkelen, vind ik het ook erg fijn om te ontspannen. Na een lange dag werken ben ik te vinden in mijn tuin, waar ik voor de ontspanning bezig ben met het verbouwen van mijn eigen groenten. Ook maak ik met regelmaat een stevige wandeling door de natuur en het centrum van Hilversum.

contactinformatie

Mobiel: 06 39 77 71 57
E-mail: w.stokkers@professionalcapital.nl

Start typing and press Enter to search