onze vacatures

Vacature verkoper/ desk account manager/ commercieel medewerker binnendienst

Binnen EMIC (dochteronderneming van Professional Capital) hebben wij op dit moment een vacature vacant voor verkoper/ desk account manager/ commercieel medewerker binnendienst. Het is maar net hoe onze toekomstige collega zijn of haar functie titel zelf wil omschrijven. De belangrijkste eis vanuit ons is dat hij of zij een passie heeft voor verkopen, gevoel bij ondernemerschap heeft of wil ontwikkelen en bereid is te investeren in de eigen ontwikkeling.

Naast de bekende incompany trainingen welke wij verzorgen hebben wij sinds enkele maanden een nieuw label ontwikkeld: open collegereeksen voor commercieel leiders en strategische account managers. Deze open collegereeksen worden verzorgd door Prof. Willem Verbeke in verschillende cycli. Elke cyclus bevat 4 colleges van 2 uur in de avond. Inmiddels hebben wij al ruim 60 aanmeldingen mogen ontvangen voor de verschillende cycli. Wij ontvangen zelfs aanmeldingen voor cycli die richting einde jaar pas van start gaan! Kortom; de animo en interesse vanuit de markt is overweldigend en slaat zelf over naar het buitenland. Wij hebben inmiddels de eerste aanmelding vanuit België binnen!

Functieomschrijving

Om de verdere groei van dit label voort te zetten zoeken wij een gedreven jonge man of vrouw die zich wil ontwikkelen op het gebied van sales. Hij/ zij zal het grootste gedeelte van de tijd bezig zijn met het bellen van potentiële deelnemers. Dit kunnen bestaande klanten vanuit andere labels zijn waardoor cross sell mogelijk is, bestaande relaties die nog geen klant zijn maar via dit label binnengehaald kunnen worden of potentiële klanten die ons totaal nog niet kennen (wat vrij uniek is overigens). Voor het laatste wordt dus een gezonde hoeveelheid ondernemerschap gevraagd.

Wat betekent dit voor jou?

Deze functie is een prachtige kans voor een starter om zich op commercieel vlak verder te ontwikkelen. Naast het ontwikkelen van commerciële vaardigheden bouw je een interessant en groot internaitonaal netwerk op doordat je tijdens (een gedeelte van) de collegeavonden aanwezig bent en de deelnemers daadwerkelijk spreekt en ziet. Het bijwonen van de collega’s voor de eigen ontwikkeling is natuurlijk ook mogelijk. Doorgroeien naar bijvoorbeeld een buitendienst functie voor ons label EMIC is natuurlijk ook een realistische mogelijkheid binnen een bepaalde periode. Dit bepaalt de toekomstige collega helemaal zelf door ontwikkeling, houding en gedrag.

Enkele voorbeelden van huidige (internationale) deelnemers aan onze collegereeksen:

  • Algemeen Directeur DAK;
  • Directeur Pensioenen AEGON;
  • Manager Zwitserleven Pensioen Services;
  • Commercieel Directeur Van Breda;
  • Sales Director Clear Channel;
  • Manager Sales Amsterdam ArenA;
  • Account Manager AEGON;
  • Key Account Manager PDZ Uitzendbureau;
  • Key Account Manager Johnson & Johnson;
  • Global Sales Director GOVI.

Dit zijn natuurlijk maar een aantal namen. Zoals je kunt zien is de variatie in branches maar zeker ook in zwaarte van de personen behoorlijk. Om deze personen toe te mogen voegen in jouw netwerk is natuurlijk een absolute meerwaarde. Sterker nog; je staat in contact met dit soort type personen om ze te overtuigen van de collegereeksen en zodoende deel te nemen.

Naast een uitdagende functie als starter is dit ook een mooie kans voor een bijna afgestudeerde. Starten in deeltijd met daarna de mogelijkheid om fulltime aan de slag te gaan na het afstuderen is zeker ook een optie.

Functie-eisen

Opleidings- en ervaringseisen hebben wij niet voor onze nieuwe collega, wij kijken naar jou als persoon. De passie voor verkoop, klantgerichtheid en klantbeleving moet je wel bezitten. Woonachtig in de omgeving van Rotterdam is een pre. Ons kantoor bevindt zich op een steenworp afstand van metrostation Kralingse Zoom in Rotterdam en de Erasmus Universiteit/ Hogeschool Rotterdam.

Onze nuchtere en open cultuur ligt in lijn met de Rotterdamse mentaliteit. Hard werken wordt afgewisseld met voldoende mogelijkheid en tijd voor ontspanning. Op de vrijdagavond vinden wij het van belang om bijvoorbeeld de plaatselijke kroeg op te zoeken. Dit hoort bij ontspanning toch?

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaande tekst? Stuur dan jouw CV naar Larissa Zielstra via vacatures@emicmysteryanalyse.nl of neem contact op via 010 303 22 72.

Start typing and press Enter to search